Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Dörr SnapShot Cloud PRO 4G térfigyelő kamera

116.990 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 204448
Gyártó: Dörr
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás

A DÖRR SnapShot Cloud Pro 4G kamera -- az Ön okos választása a vadon élő állatok biztonsági megfigyeléshez, nagy felbontásban! Az iOS és Android okostelefonokra és táblagépekre készült intuitív DÖRR APP-unkkal, valamint a felhasználóbarát webes alkalmazással teljes mértékben Ön irányíthatja a kamerát. A lenyűgöző 24 MP-es képekkel és borotvaéles Full HD videókkal mindig naprakész lesz. A gyors kép- és videóátvitelnek* köszönhetően soha többé nem marad le semmi fontosról, bárhol is tartózkodik. Akár a vadászterületét, a vadászházát, a házát, a kertjét, az építkezési területét vagy a lakókocsiját szeretné szemmel tartani - kameránk minden felügyeleti igényt kielégít. Méhészeknek is jó szívvel ajánljuk. 

✅ Akár 24 MP-es képek és Full HD videók páratlan minőségben  
 
SnapShot Cloud Pro 4G kameránk lélegzetelállító, akár 24 megapixeles nappali és éjszakai képeket és borotvaéles, akár 60 másodperces Full HD videókat küld. Különösen éjszaka minden részletet megörökít, és rendkívül éles, nagy kontrasztú fekete-fehér képeket és videókat küld. Győződjön meg a kiemelkedő minőségről saját szemével - kattintson a YouTube ikonra a videókért:

✅ Valós idejű és időintervallumú távvezérlés

Valós idejű üzemmódban kényelmesen előhívhat egy élő vagy valós idejű képet vagy videót* a kamera helyéről, így azonnal megfigyelheti, mi történik a helyszínen. Emellett a kamera beállításait a kamera valós idejű üzemmódban azonnal átveszi, így hosszú várakozási időt takaríthat meg. Alternatívaként használhatja a rugalmas intervallumvezérlést, és maga döntheti el, hogy a kamera legfeljebb milyen időközönként csatlakozik a szervereinkhez, például új beállítások alkalmazása céljából.
 
✅ Mobil kép- és videoátvitel* 4G LTE hálózaton keresztül  

A gyors 4G LTE kapcsolatnak köszönhetően felvételei pillanatok alatt biztonságosan tárolódnak a DÖRR Cloudban, európai szervereinken. A villámgyors, mindössze 11 másodperces** képküldésnek köszönhetően nem marad le több izgalmas pillanatról, és mindig valós időben tájékozódhat. A DÖRR SnapShot vadkamera a 4G hálózaton kiváló átviteli teljesítménnyel pontszerző, és 3G vagy 2G hálózati lefedettséggel is kompatibilis. Ez azt jelenti, hogy a gyenge hálózati lefedettségű, távoli területeken is megbízható megfigyelésre van lehetőség.

(*) Kérjük, vegye figyelembe: a videoközvetítéshez előfizetés szükséges, amelyet kényelmesen lefoglalhat a DÖRR Cloud alkalmazásban.
(**) Kérjük, vegye figyelembe: A kamerának 4G hálózatban kell lennie, optimális jelerősséggel és hálózati minőséggel. 

✅ SIM Lock Free

Felejtse el a bosszantó szerződéses kötelezettségeket és a drága havidíjakat. Kameránk SIM-zármentes, ami azt jelenti, hogy az Ön által választott mobilszolgáltatót használhatja. Ön teljes mértékben megtartja a költségek feletti ellenőrzést. Alternatívaként választhatja a simHero többhálózatos kártyánkat is, és mindig a legjobb hálózatot használhatja az összes európai országban.
 
✅ Távkarbantartás a DÖRR németországi ügyfélszolgálatán keresztül

Kérdése vagy problémája van a DÖRR kamerájával kapcsolatban? Barátságos, hozzáértő DÖRR ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére. Távkarbantartási eszközeinkkel közvetlenül és részletesen ellenőrizni tudjuk kameráját, és szükség esetén azonnal felismerjük és orvosoljuk a problémákat. Ha ellopták a kameráját, egyszerűen használja lopáskövető szolgáltatásunkat, hogy gyorsan visszakapja a térfigyelő kamerát.

✅  Firmware frissítések 

A DÖRR Cloud Pro 4G mindig naprakész. A "Firmware frissítések az éteren keresztül" funkciónak köszönhetően rendszeresen frissítéseket kap, amelyek a legújabb funkciókkal és fejlesztésekkel látják el kameráját. Többé nem kell fáradságos munkával saját maga elvégeznie a frissítéseket - csak nyomjon meg egy gombot, és a kamera működés közben megteszi ezt Ön helyett.
 
✅ Biztonsági üzemmód a titkosított átvitelhez

Speciális biztonsági követelményeket támasztó professzionális felhasználóknak, például a rendőrségnek, biztonsági szakértőknek vagy építkezési munkálatokhoz. A biztonsági üzemmód aktiválható, így biztosítva az összes kép és videó titkosított továbbítását.

✅   GPS-adatok és időbélyegző

A kamera nem csak lenyűgöző képeket és videókat rögzít, hanem az időbélyegzőt GPS-adatokkal is kiegészíti. Így mindig nyomon követheti a felvételek pontos helyét. Az időbélyegző minden felvételen megmutatja a felbontást, az akkumulátor állapotát, a hőmérsékletet (°F/°C), a holdfázist, a dátumot és az időt is.

✅ Láthatatlan infravörös vaku

A vadkamera segítségével éjszaka is lenyűgöző képeket és videofelvételeket készíthet. A 60 darab 940 nm-es infravörös LED láthatatlan az emberi szem és az állatok számára. Megfigyelése teljesen észrevétlen marad anélkül, hogy a vadállatokat megijesztené.

✅ Villámgyors reakcióidő - mindössze 0,4 másodperc!

Nincs több elszalasztott pillanat! PIR mozgásérzékelőnk mindössze 400 ezredmásodperc alatt reagál, hogy pontosan érzékeljen minden betolakodót vagy vadállatot. A kb. 100°-os és 20 méteres érzékelési tartománynak köszönhetően mindig szem előtt van a környezete.

✅ Több mint egyszerű megfigyelés

SnapShot Cloud 4G készülékünk jóval többet nyújt a hagyományos megfigyelésnél. A folyamatos felvételkészítéssel, a napi 2 időablakkal rendelkező időzítővel, a time-lapse rögzítéssel és a képek és videók kombinálásának lehetőségével minden eszközzel rendelkezik, hogy teljesítse egyéni igényeit.

✅ Robusztus és időjárásálló IP66 ház

A DÖRR SnapShot Cloud Pro 4G készüléket kültéri használatra tervezték. IP66-os vízálló házával dacol az elemekkel, és megbízhatóan védett a szél és az időjárás ellen. Így egész évben gond nélkül használhatja a szabadban. A kameraház hátoldalán különböző rögzítési lehetőségeket kínál. Legyen szó a mellékelt rögzítőpántról vagy opcionális tartozékokról, mint például a facsavarunk, a kábelzárunk, a szabadalmaztatott DÖRR rögzítési rendszer vagy egy fém védőház, minden helyszínhez és felülethez rendelkezésre állnak a megfelelő rögzítő tartozékok.

✅ DÖRR Cloud App
A saját fejlesztésű DÖRR Cloud App alkalmazásunkkal teljes mértékben Ön irányíthatja SnapShot kamerája(i) működését. A kamera, a vaku és a PIR mozgásérzékelő beállításain kívül még több praktikus funkció áll a rendelkezésére:
 
◾ DÖRR Cloud hozzáférés.
Bárhonnan hozzáférhet a médiához, és módosíthatja a kamera beállításait vagy ellenőrizheti a kamera állapotát.

◾ Könnyű médiakezelés
Nyomon követheti felvételeit, kiválaszthatja a kedvenceket, szűrheti azokat preferenciái szerint, és megoszthatja őket barátaival, családtagjaival és kollégáival.

◾ Valós idejű felügyelet
Bármikor hozzáférhet valós idejű képekhez vagy videókhoz - egyetlen gombnyomással!

◾ További Snapshot 4G kamerák hozzáadása
Adjon hozzá további Snapshot kamerákat a felügyeleti rendszer bővítéséhez, és vezérelje az összes kamerát egyetlen központi helyről.

◾ Lopás- és kárbejelentés
Biztonságot nyújtunk Önnek akkor is, ha kameráját ellopják vagy elveszik. Jelentse az esetet, és védje meg adatait.

◾ Előfizetések a képminőséghez és a videoközvetítéshez
Élvezze az első osztályú képminőséget és aktiválja a videoközvetítést előfizetéseinkkel.

◾ SMTP-továbbítás
Itt lehetősége van arra, hogy manuálisan meghatározott SMTP-kiszolgálókat használjon az adatok más platformokkal, például a Revierwelttel való megosztásához.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!