Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gateway1 Pheasant Game gumicsizma tesztelése terepen

Gateway1 Pheasant Game gumicsizma tesztelése terepen

 

 

Lássuk, hogyan értékeli egy angol gumcsizma-őrült természetbarát a mi csizmánkat....  wink

A Gateway1 márka európaszerte már nagy sikert aratott, mi elhoztuk nektek Magyarországra is, hogy megkönnyítsük vele a gumicsizma-viselők életét. 

 

"Mindig is gumicsizma-mániás voltam - valójában egy teljes gumicsizma-fanatikus -, és az aktív természetjáró életmódom is azt követelte, hogy a csizmáimat a legtöbb embernél keményebb kiképzésben részesítettem. 

 

 

A gumicsizmáimat szinte naponta használom a legkülönbözőbb tevékenységek során, beleértve a kutyasétáltatást, a vadon élő állatok megfigyelését, a farmon való segédkezést, az alkalmi "pásztorkodást", a lovaglást és a kerti munkát, a lövészetet, a vadászatot, a halászatot, a csalik kiásását a torkolatokban, a kilométerhosszú tengerparti sétákat, a kocsmába járást, és a vállalati éveimben még arról is ismertek, hogy Londonban öltönyhöz is gumicsizmát viseltem!

Tehát, ahogy azt el tudjátok képzelni, életem során számtalan pár gumicsizmát birtokoltam, és a mai napig van két-három vagy több pár az ajtóm mellett. A gumicsizmáim a legolcsóbb "zöld mezőgazdasági gumicsizmáktól" a rendkívül drága bőr csizmákig terjedtek, és minden, ami a kettő között van.

Röviden, rengeteg gumicsizmám volt, ami miatt nevezhetem magam "gumicsizma-szakértőnek"! 

Másfél évvel ezelőtt megismerkedtem egy olyan márkával, amelyről előtte még sosem hallottam, a neve Gateway 1.

 

 

Amikor megérkezett a Gateway 1 Pheasant Game csizmám, kivettem a dobozból, és mint mindenki más, felvettem, hogy a ház körül viseljem, és WOW, olyan volt, mintha a valaha készült legpuhább, legselymesebb, legmelegebb és legkényelmesebb papucsba csúszott volna a lábam.

A Gateway 1 Pheasant Game csizma azonban sokkal többre képes, mint a ház körüli bolyongásra.

Az elmúlt körülbelül másfél év alatt nagyjából minden nap viseltem ezeket a gumicsizmákat, jobban mondva semmi mást nem viseltem, mint ezeket, függetlenül az időjárástól. Mivel három kutyám van, nagyon különböző mozgásigényekkel, a Gateway1 Pheasant Game csizmám rengeteg természetben eltöltött órát túlélt. Ha ehhez hozzáveszem az összes többi tevékenységemet, amibe belekeveredek, akkor kezd összeállni a kép, hogy az év nagy részében nagyjából gumicsizmában eszem és alszom.

A Gateway 1 Pheasant Game csizma vulkanizált természetes gumiból készült, ami nagyon erős, mégis elég rugalmas ahhoz, hogy könnyű mozgást tegyen lehetővé, míg korábban azt tapasztaltam, hogy vagy az erősség vagy a kényelem előnyeit élveztem, de nem mindkettőt.

A Pheasant Game 5 mm-es neoprén bélése lenyűgöző szigetelést biztosít, így a lábam még a leghidegebb napokon is meleg maradt. A csizmámat sok órán át viseltem hóban, és patakokban és a "hideg kényelem" felülmúlta bármely korábban viselt gumicsizma teljesítményét.

Kattints ide a termékért.

A Gateway1 csizma talpa számomra a leglenyűgözőbb szempont. A talp strapabírónak bizonyult, mégis elég rugalmas ahhoz, hogy gördülékeny mozgást és kényelmet biztosítson. A talp "kétirányú" tapadása rendkívül meggyőző a legnehezebb terepen is, ami számomra a nedves palánkon, folyófenéken, havon és jégen való gyaloglás során felbecsülhetetlen értékűnek bizonyult, és talpon tartott, amikor eléggé biztos voltam benne, hogy bármelyik kevésbé jó csizma viselése zúzódásokat okozott volna a fenekemen!

Néhány héttel ezelőtt elvittem az egyik kutyát - a labradoromat - egy gyors sétára. Kicsit elragadtattam magam, és végül egy 14 mérföldes kört tettem meg egy erdős folyó mentén, nyílt mocsárvidéken, a távolság és a változatos talaj ellenére bármi nemű kellemetlenség legkisebb jele nélkül.

Ha hozzám hasonlóan Te is inkább gumicsizmában, mint cipőben töltöd az életedet, akkor mindenképpen ajánlom, hogy próbált ki a Gateway1 márkát."