Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LI-1500 12V/6V Solarpanel

32.990 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 204446
Gyártó: Dörr
Szállítási díj: 991 Ft

Leírás

A DÖRRR Solar Panel Li-1500 beépített 1500mAh Li-Ion akkumulátorral jelentősen hosszabb üzemidőt biztosít a DÖRR SnapShot megfigyelő kamera vagy más, külső tápegység csatlakozóval rendelkező eszközök számára.

✓ Kompatibilis az összes DÖRR kamerával!
✓ Minden 12V és 6V üzemi feszültségű készülékhez alkalmas!
 
MONOKRISTÁLYOS NAPELEM
A 2 watt maximális kimeneti teljesítményű, fejlett napelemnek nincs szüksége közvetlen napfényre - a monokristályos napelem felhős időben és télen is elegendő energiát termel. Az energia napközben összegyűlik és a beépített Li-Ion akkumulátorban tárolódik. Így mindig elegendő energia áll rendelkezésre, még éjszaka is. Ez lehetővé teszi a következetesen önellátó és fenntartható kamerás megfigyelést.

12V → 6V CSATLAKOZÓKÁBEL
A napelemhez két csatlakozókábel tartozik. A 12V-os kábellel a napelemet 12V-os üzemi feszültségű eszközökhöz és kamerákhoz csatlakoztathatja. A speciális csatlakozókábelt, amely beépített feszültségátalakítóval rendelkezik 12V-ról 6V-ra, 6V-os működési feszültségű eszközökkel és kamerákkal együtt használja. Mindkét kábel 4,0 x 1,7 x 10 mm-es hordócsatlakozókkal van felszerelve.

ÁLLÍTHATÓ KONZOL
A mellékelt fém konzollal és a mellékelt csavarokkal és dübelekkel a napelem pl. a falra szilárdan rácsavarozható. Vagy a mellékelt rögzítőpánttal variálhatóan rögzítheti a tartót egy fához. Állítsa a napelemet a nap felé a tartó mozgatható csuklóival.

IDŐJÁRÁSÁLLÓS
Az IP54 védettség, melynek köszönhetően a napelem robusztus háza még a rossz időjárási körülményekkel is dacol, és optimálisan védett az eső és a por ellen.

TÁPADAPTER
A napelem első használata előtt javasoljuk, hogy a mellékelt hálózati adapterrel töltse fel teljesen az akkumulátort.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!