Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

PINEWOOD® LÖVÉSZMELLÉNY

47.990 Ft
Cikkszám: 3824-241
Gyártó: Pinewood®

Keresd VISZONTELADÓINKNÁL.


Lehetséges, hogy a termék külső raktárból érkezik, ebben az esetben a szállítási idő 2 hét lehet. Segítség a méretválasztáshoz:  https://silverkissoutdoor.hu/markak/pinewood

Leírás

Multifunkcionális lövészmellény szellős béléssel és jól elhelyezett zsebekkel, amelyek praktikus tárolást biztosítanak a lőszerek számára. A mellényt egy visszarúgó párnával is felszerelték, amely könnyen elhelyezhető a jobb vagy a bal oldalon.
A női Pinewood® Shooting Vest egy légáteresztő lövészmellény High-Ventilation™ hálós béléssel. A mellény tágas zsebbel és nagyméretű elülső zsebekkel rendelkezik, ahol könnyen tárolhatja a lőszert a gyors hozzáférés érdekében. Vannak kézmelegítő zsebek is a hűvösebb napokra, és mindkét oldalon zsebek a puska visszarúgásának tompítására szolgáló párna behelyezésére (a párna tartozék). A mellény belsejében található egy cipzáras belső zseb, ahol biztonságosan tárolhatja a kulcsokat, mobiltelefont vagy hasonlót. A vállak enyhén párnázottak az extra kényelem érdekében, a 2-irányú cipzár pedig lehetővé teszi, hogy a mellényt mindkét végéről nyithassa. A lövészmellény stílusos részletekkel rendelkezik szintetikus velúrbőrből és D-gyűrűvel a hátán.
Menő és felszerelt lövőmellény, amely tökéletes a lőtérre, a vadászati kalandokra és a vadászat utáni alkalmakra, amikor extra igényesen szeretnél felöltözni.

- Nagyméretű elülső zsebek
- High-Ventilation™ háló 
- Nyílás betétbetéthez a puska tompa visszarúgásának lágyításához (1 párna mellékelve)
- Környezetbarát kezelés: Bionic Finish® Eco -Organikus fluorszénmentes impregnálás -az extra vízlepergető tulajdonságokért.
- D-gyűrű
- Belső zseb cipzárral
- Kézmelegítő zsebek
- Enyhén párnázott vállak a kényelemért
- Szabályos szabás
- 2-irányú cipzár
- Részletek szintetikus velúrbőrből

Anyag: 88% poliészter, 12% poliamid
Súly:580 gramm.

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!