Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

PINEWOOD® MIDLAYER KABÁT

79.990 Ft
szín
méret
Menny.:db
Cikkszám: 3820-135
Gyártó: Pinewood®
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás

Könnyű kabát kiváló minőségű svéd gyapjúból készült párnázással; tökéletes társ a változó hőmérséklethez. A gyapjú egyedülálló képességgel rendelkezik a hőmérséklet szabályozására, ami melegen tart, ha hideg van, és hűvösön, ha meleg van. A kabát könnyen karbantartható, mivel gépben mosható.
Ez a könnyű kabát ötvözi a stílust a funkcionalitással, és tökéletes meleg középrétegként hideg körülmények között vagy elegáns külső rétegként. 60 g/m2 súlyú lavalan® sport párnázattal van ellátva, amely kiváló hőszigetelést biztosít, miközben a mozgáshoz szükséges rugalmasságot is megőrzi. A kiváló minőségű svéd gyapjú a párnázatban gyorsan szárad és kivételes légáteresztő képességet biztosít, így a kabát kényelmes az aktív napokon. A gyapjú emellett fenntartható anyag, mivel természetes, megújuló és biológiailag lebomló. A benne rejlő tulajdonsága, hogy úgy kezeli az izzadságot, hogy idővel megakadályozza, hogy a ruhadarabon szagok keletkezzenek.
A kabát külső anyagát Bionic Finish® Eco eljárással kezelték, amely a fokozott vízlepergető tulajdonságok érdekében káros fluorozott szénhidrogének használata nélkül, így egyszerre környezetbarát és kíméletes a felhasználóhoz. Olyan praktikus funkciókkal rendelkezik, mint a cipzáras kézzsebek a biztonságos tárolás érdekében, valamint a puha gyapjúgallér a további melegség és kényelem érdekében.
Elegáns és funkcionális kialakításának köszönhetően ideális mind a mindennapi viselethez, mind az igényesebb szabadtéri tevékenységekhez, ahol a környezeti fenntarthatóság és a funkcionalitás a legfontosabb.

- Svéd gyapjú
- Párnázott az extra melegségért
- Könnyű súly
- Magas légáteresztő képesség
- Környezetbarát kezelés: Bionic Finish® Eco -Organikus fluorszénmentes impregnálás -az extra vízlepergető tulajdonságokért.
- lavalan® sportpárna, 60g/m2
- A lavalan® gyorsan szárad és melegen tart még nedves vagy izzadt állapotban is. Ennek az egyéni alkalmazkodóképességnek köszönhetően a gyapjú hőmérséklet-szabályozó, amely hidegben melegen tart, melegben pedig hűsítő hatást biztosít. A gyapjúban minden benne van - egyszerre természetes, megújuló, biológiailag lebomló és funkcionális.
- A lavalan® mosógépben mosható
- Cipzáras kézzsebek
- Gyapjúval bélelt gallér

Anyaga 100% poliamid
Súly: 280 gramm

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!