Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

PINEWOOD® DOG SPORTS TRAINER EXTREME NADRÁG

71.990 Ft
szín
méret
Menny.:db
Cikkszám: 5482-135
Gyártó: Pinewood®
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás

A Pinewood® Dog Sports Trainer nadrágunk továbbfejlesztett változata, most már membránnal és ragasztott varratokkal az extra vízállóság érdekében. Számos tágas zsebbel rendelkezik, hogy minden olyan felszerelést tárolhasson, amelyre szüksége van egy kutyával töltött nap során.

A Dog Sports Trainer Extreme férfinadrágot úgy tervezték, hogy víz- és szélálló membránjának köszönhetően minden időjárási körülmények között szárazon tartsa Önt. Emellett viaszolt felülettel és integrált TC-szteccsel rendelkezik a nagyobb rugalmasság érdekében. Az optimális szellőzés érdekében a nadrág nagyfokú légáteresztő képességgel rendelkezik, és oldalsó szellőző cipzárakkal van ellátva, amelyek könnyen nyithatók, hogy a levegő bejusson.


A lábakon lévő bütyökzsebeket mágneses gombos patentokkal látták el, így könnyen elérhetők a jutalomfalatok és játékok anélkül, hogy lassítania kellene. Az övhurokban található D-gyűrű lehetővé teszi a felszerelés rögzítését, a lábvégeken pedig állítható cipzárak és gombok találhatók, hogy a cipők és csizmák fölé illeszkedjenek, és védelmet nyújtsanak a nedvesség ellen. A csizmahorgok szilárdan a helyén tartják, így ideális a kutyával végzett mozgásigényes tevékenységekhez.

Kutyás/agility  sportnadrág kifejlesztve a kutyabarátoknak, akiknek fontos a funkcionalitás és a mobilitás minden időjárási körülmények között.

- Szélálló
- Vízálló membrán ragasztott varratokkal
- Környezetbarát kezelés: Bionic Finish® Eco -Organikus fluorszénmentes impregnálás -az extra víztaszító tulajdonságokért.
- Magas légáteresztő képesség
- Tartós
- TCfabric 4 irányú sztreccsel az extra kényelemért
- Viaszolt felület
- Szabályos szabás
- Szellőző cipzárak az oldalakon
- Állítható lábvégek gombokkal és cipzárakkal
- Nyitott kézzsebek
- Zsebek széles fújtatóval
- Bakancshorog
- D-gyűrű

Anyag: 96% poliamid, 4% elasztán. Anyag 2: 64% poliészter. 34% pamut, 2% elasztán. Membrán: 100% PU
Súly: 920 gramm

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!